Glimten i julskrud

Årets sista nummer av kommuntidningen Glimten är nu här. Tidningen kan läsas i pappersform, i en digital variant och som ljudfil.

Ny utformning och extra tjock nummer

Årets sjätte tidning är extra stor och full med intressant läsning. Vad sägs om enduro, nattvandring, berättelser från 125-årig skytteförening, draknäste för aspirerande företagare, Olle Smeds arvtagare, 10 år med det kommunala fastighetsbolaget, korsord och mycket mer!

Dessutom har tidningen fått en ny design vilket bidrar till en bättre läsupplevelse.

Glimten publiceras och delas ut i pappersform och i digital form (PDF). Den finns också som ljudfil för dig som föredrar att få den uppläst.

Om Glimten

Glimten publiceras av Flens kommun. I tidningen kan du läsa om kommunala verksamheter och pågående projekt inom kommunen, näringslivsfrågor, personreportage och föreningsinformation och mycket mer. Tidningen, som delas ut till alla hushåll i kommun, skickas hem till alla som äger fritidshus i kommunen samt kan hittas på offentliga platser och träffpunkter, möter även kommuninvånaren där den finns; på sitt jobb, i sin förening, mitt i sin hobby eller i sitt hem.