Glimten är här – igen

Ett nytt nummer av kommuntidningen Glimten har kommit. Den vane läsaren kommer att märka att sista sidan har fått ett korsord.

Ur innehållet

I årets femte nummer kan du bland annat läsa om trygghetsvandringar, sommarens turism, träningsmöjligheter på Bruksområdet, gång- och cykelvägar, vad som är på gång i kulturens värld och om tomtförsäljningen i Flens kommun. Tidningen kompletteras med en evenemangskalender.

Tidningen publiceras och delas ut i pappersform och i digital form (PDF). Tidningen finns också som ljudfil för dig som föredrar att få den uppläst.

Om Glimten

Glimten publiceras av Flens kommun. I tidningen kan du läsa om kommunala verksamheter och pågående projekt inom kommunen, näringslivsfrågor, personreportage och föreningsinformation och mycket mer. Tidningen, som delas ut till alla hushåll i kommun, skickas hem till alla som äger fritidshus i kommunen samt kan hittas på offentliga platser och träffpunkter, möter även kommuninvånaren där den finns; på sitt jobb, i sin förening, mitt i sin hobby eller i sitt hem.


Källa: Flens kommun