Status fiberutbyggnaden

IP-Only har gått ut med ny information om fiberutbyggnaden inom Dunkers område i vilket Stålboga ingår. I mailet kan bland annat läsas att enbart 250 fastigheter inom området kvarstår att koppla upp till fibernätet.

Mailets innehåll

Hela mailet kan läsas här.

Hej,

Som du tidigare har fått information om har fiberutbyggnaden i ditt område tagit längre tid än beräknat. Vi har under sommaren kopplat upp ytterligare drygt 20 procent av fastigheterna i området. Det innebär att enbart 250 fastigheter kvarstår att koppla upp till fibernätet.

Tidsplan
Vår ambition att samtliga hushåll ska vara uppkopplade till årsskiftet kvarstår, vi vill dock informera dig om att vi i vissa delar av projektet har nekats marktillträde. Vi fortsätter dialogen med berörd markägare för att nå en överenskommelse, vår förhoppning och strävan är att detta inte ska påverkade tidsplanen för din planerade fiberleverans. Om detta mot förmodan påverkar tidsplanen återkommer vi till dig med den informationen.

Besök gärna din lokala hemsida.

Har du frågor till oss?
Det är viktigt för oss att du får den information du vill ha. Om du har några frågor får du gärna höra av dig. Besök vårt kundforum, skicka ett mejl till oss eller ring vår kundservice på 0200-43 00 00 (vardagar 09:00-13:00).

Med vänlig hälsning
IP-Only


Källa och bild: IP-Only