Sommarens Glimten är här

Sommarens Glimten har kommit till brevlådorna och finns såklart även på nätet. Precis som vanligt finns mycket läsvärt och intressant i sommarutgåvan.

Ur innehållet

I sommarens utgåva kan du bland annat läsa om sommartorget i centrala Flen, om nyheter på kommunens badplatser, om resultatet från skräpplockardagarna (vilket blev riktigt bra!), om byggtips, om idrott och mycket mycket mer.

Glimten digital och som ljudfil

Som vanligt kan Glimten hämtas i digital form (PDF) och som ljudfil.

Om Glimten

Tidningen Glimten kommer ut med 6 nummer per år och delas kostnadsfritt ut till alla hushåll i kommunen. I tidningen kan du läsa om verksamheter och pågående projekt inom kommunen, näringslivsfrågor, personreportage och föreningsinformation m.m. Du hittar också evenemang av intresse.