Gratis hämtning grovavfall i höst

Har du grovavfall? Hos Sörmlands vatten kan du göra din beställning för hämtning av grovavfall i höst. Hämtning av grovavfall kostar inget extra utan ingår i renhållningsavgiften. Välkommen med din beställning som kan göras via denna blankett.

Om grovavfall

Grovavfall är sådant skrymmande avfall från hushåll som inte ryms i eller av andra skäl inte kan läggas i behållare eller säck för hushållsavfall. Sörmlands vatten erbjuder möjlighet att beställa hämtning av grovavfall två gånger per år, vår och höst. Hämtningen kostar inget extra utan ingår i renhållningsavgiften.

Frågor ?

Har du frågor? Sörmlands vattens kundservice hjälper dig gärna, tel. 0150-800 100 alternativt via ett webbformulär.

Om Sörmlands vatten

Sörmland vatten är en del av vardagen för kommuninvånarna i Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner​. De har ansvar för leverans av dricksvatten samt omhändertar avloppsvatten och hushållsavfall. Sörmlands vatten vision är att vara ett föredöme med service och miljö i fokus. Läs mer på sormlandsvatten.se.