Sommarinfo IP-Only

Status för fiberutbyggnaden i Dunkers är att det i skrivande stund pågår schaktarbete i den södra delen av området. Arbetet med att schakta kommer pågå under hela sommaren. Schaktarbete innebär att det grävs de sträckor där IP-Only planerat att förlägga fiberkabeln i marken. Parallellt pågår tomtgrävningar samt installation av fiberdosor både inomhus och utomhus för respektive hushåll. 

Önskar du mer information?

IP Only återkommer löpande med mer information för fiberutbyggnaden samt driftsättning av de första hushållen i ditt område. Du är välkommen att besöka IP Onlys kundforum genom att klicka här. Där finns svar på de vanligaste frågorna. Du kan även kontakta IP Onlys kundservice på telefonnummer 0200-43 00 00 (vardagar 08:00-17:30) eller skicka ett mejl.


Text: IP Only – Bild: Pixabay