Sommar i Stålboga

Sommar i Stålboga


Solens värme har kommit tillbaka. Redan nu kan vi njuta en fin dag på altanen, ta’ en kvällspromenad eller cykeltur i Stålbogas läckra trakter eller kanske en uppiggande dopp i sjön.

Aktiviteter i den varmaste årstiden


Sommar i Stålboga bjuder också på evenemang, med både dans, musik och vandring i vårt fina samhälle. Här är en översikt.

Fredag 21 juni, midsommarafton
Olivebergs boende bjuder in till årets midsommarfirande. Förberedelserna börjar kl. 09:00, med bland annat att klä midsommarstången. Det stora firandet startar kl. 15:00. Alla är hjärtligt välkomna!

Lördag 22 juni, kl. 10:00, midsommardagen
Oliveberg fortsätter midsommarfesten med en tipspromenad, för små och stora barn. Alla kan och får delta!

Lördag 20 juli, kl. 19:00
(NYTT datum) Musikkväll med pianisten Per Bäckström. Det lär igen bli en sagolik sommarkväll ut i det fria, i vilken Per entertainer oss med en blandning av lätt klassisk musik, jazz, boogiewoogie och modernt populär musik. Medtag egen mat, dryck och stolar. Försäljning av lotter äger rum, så ta med tjocka plånboken, men även Swish fungerar. Plats: Sommarhvilan (gula huset ner vid sjön).

Söndag 21 juli, kl. 11:00
Årsmöte Stålboga byalag. Plats: Sjödala, Fagernäs (längst ut på udden).

Söndag 11 augusti, kl. 14:00
Stålbogavandring, samling vid gamla affären. Mer information kommer inom kort.

Andra evenemang i Stålbogas omgivning


Webbsidan
malmköping.nu listar omgivningens många evenemang från maj till och med september. Även Flens kommuns evenemangssida, visitflen.se/sv/evenemang/.