information från IP-Only

Viktig information från IP-Only


I fredags informerade IP-Only om bredbandssatsningen i Dunkersområdet (i vilket Stålboga ingår). Informationen skickades via e-post och publiceras här i sin helhet.

E-post IP Only, datum 26 oktober 2018


Bästa kund,

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Som vi tidigare kommunicerat har vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Fiberleveransen till ditt område är igång
Som vi tidigare har informerat dig om har vi fattat byggbeslut för att gräva fiber i ditt område. Just nu arbetar vi med planering och projektering av tidsplanen samt hur grävsträckan för hushållen i Flen Dunkers ska gå, vi är måna om att ha tydlig kontroll för varje projekt samtidigt som vi vill kunna arbeta effektivt. Vi beräknar att kunna presentera en fullständig tidsplan samt grävsträcka för fiberutbyggnaden i ditt område under första kvartalet 2019.

Hela projektet omfattar 607 fastigheter och driftsättning av fibern kommer ske löpande under projektets gång.

Har du frågor eller funderingar?
Du är välkommen att besöka vårt kundforum genom att klicka
här. Där finns svar på de vanligaste frågorna. Du kan även kontakta vår kundservice på 0200-43 00 00 (vardagar 08:00-17:30) eller skicka ett mejl till oss.

Med vänlig hälsning
IP-Only

Mer information


Ytterligare information kan läsas på
IP-Onlys webbsida till Dunkers område.