Glimten nummer 5 har kommit

Glimten nummer 5


Nummer 5 av kommuntidningen Glimten har kommit. I oktobernumret kan du bland annat läsa ett reportage om Sigridslunds café, en kommande äventyrsbana i Hälleforsnäs, hur det arbetas med miljö i GB-glassfabriken och om giftfria leksaker för barn. Sedvanligt finns en översikt med evenemang i Flens kommun i de kommande veckorna.

Glimten som PDF


Glimten finns även som PDF.
Klicka här för ditt eget exemplar.

Läsarna nöjda med Glimten


En läsarundersökning som nyligen genomförts visar att Glimten-läsarna är nöjda med kommuntidningen. Undersökningen visar att 82 procent känner till tidningen och läsarna ger Glimten medelbetydet sju på en skala från ett till tio. Förtroendet för tidningen är högt och majoriteten av läsarna brukar läsa alla sex nummer. 97 procent tycker att tidningen är mycket eller ganska lättläst. Något få kände till var att tidningen även finns på webben, som PDF-tidning och som ljudfil.
I undersökningen tillfrågades 400 personer. 300 av dessa är boende i kommunen och 100 äger fritidshus i kommunen men kan vara bosatta på annan ort. Deltagarna i undersökningen vill läsa mer om bland annat företag, föreningar, evenemang, historiska reportage och mer om de olika orterna i kommunen.

Om Glimten


Glimten är Flens kommun tidning. I tidningen kan du läsa om verksamheter och pågående projekt inom kommunen, näringslivsfrågor, personreportage och föreningsinformation mm. Du hittar där också evenemang av intresse. Tidningen kommer ut med 6 nummer per år och delas kostnadsfritt ut till alla hushåll i kommunen. Tidningen skickas också ut till alla fritidshusägare och distribueras även till olika besökstäta platser runt om i kommunen.