Bredbandssatsning Flens kommun

Bredbandssatsning Flens kommun


Flens kommun har tagit saken i egna händer gällande bredbandsutbyggnaden fram till 2020. Anledningen är att Länsstyrelsens pengar inte räcker till alla som ansökt.

Varför är bredband viktigt


Bredband är inte bara för Internet, men används också (och kanske framförallt) för TV, radio, telefoni, larmsystem och annan kommunikation. TV-tittare kan se film i HD-kvalitet, radiolyssnare upplever mycket bättre ljud och även telefoni fungerar bättre än någonsin. Internetanvändare upplever en mycket hög hastighet. Och allt detta till en mycket lägre kostnad än idag!

Samarbetsavtal Flens kommun


Kommunen har skrivit ett samarbetsavtal med företaget IP Only. Avtalet innebär att
alla inom Flens kommun kommer få möjligheten att få bredband till en rimlig kostnad. Mer om avtalet finns på kommunens hemsida.

Vad kostar det


Tack vare kommunens engagemang hålls anslutningskostnaden nere till
19900kr, MOMS är inkluderad. I priset ingår allt, från grävning till heminstallation. Du betalar först när fibern har installerats och är klar att använda. Du kan välja att betala hela kostnaden på en gång mot faktura eller att dela upp betalningen över en längre tid.

Vad händer nu


Under de kommande veckorna arbetar IP-Only med planering av arbetet. Än så länge är det osäkert vilket område i kommunen kommer att anslutas först. Via denna webbsidan informeras du om status med arbetet.

Anmäla intresse?


Vill du redan nu anmäla ditt intresse?
Klicka här för att komma till intresseanmälan.

Vill du veta mer?


Mer information finns i en broschyr.
Hämta ditt exemplar här.
Kontaktpersoner i Stålboga är Berth Johnsson, tel. 070–890 25 01 och Caspar Almalander, tel. 073–950 42 10.