Stålboga byalag på Facebook

Välkommen till vår grupp på Facebook, en grupp för att hålla liv i vårt fantastiska Stålboga. I gruppen kan du ställa frågor, diskutera aktuella angelägenheter eller visa vackra bilder. Eller varför inte en berättelse om dina Stålbogaminnen? Bjud gärna in alla du känner med anknytningar till Stålboga!

Att publicera bilder

Sätt gärna in gamla foton med dina berättelser. Publicera inte bilder, texter eller annat material i gruppen som du inte är helt säker på att du får dela med dig av. Detta regleras i svensk lagstiftning om upphovsrätt. 

Regler

Gruppen är öppen för alla med en anknytning till Stålboga. Inlägg i gruppen behöver vara i relation till Stålboga. Vi håller en bra och vänlig samtalston och det förväntas ett verbalt trevligt språk bland sidans medlemmar. Smutskasta och prata strunt om andra är inte förenligt med gruppens andemening. Angående försäljning av varor eller marknadsföring av evenemang förbehåller undertecknad som administratör sig rätten att besluta i frågan, om det är intressant eller icke intressant för gruppen. Vänligen respektera dessa regler.

Besök oss, gilla oss

Klicka här för att komma till gruppen, du är mycket välkommen. Gilla oss gärna! Med vänlig hälsning, Caspar Almalander – gruppens administratör.